diumenge, 17 de novembre del 2013

Creiem en la diversitat, i tu?

Ja tenim les fotos de la nostra participació en el Dia de la Diversitat! Un esdeveniment de sensibilització i educació que fomenta la interacció i el respecte mutu entre els joves: diversos, diferents i totes i tots iguals en drets.

Entre els tallers i activitats proposades des de l'ACNUR vam organitzar una xerrada del nostre projecte 'Escoltem els refugiats', adreçat a alumnes de Secundària. També es van realitzar les activitats del recurs 'Catalunya i l'exili'. Com ja sabeu, de tant en tant és important comparar el present amb el passat i recordar que, davant la guerra i dictadura franquista, molts catalans i catalanes també van haver de marxar a un país d'acollida.



Adriana, monitora de l'ACNUR presenta la xerrada 'Escoltem els Refugiats'

La diversitat ens ajuda a créixer com a societat. I el respecte a les persones, siguin les que siguin les seves creences, origen, militància política, orientació sexual... és fonamental per conviure en pau i formar part d'una cultura viva que produeixi idees i bones persones.

El Dia de la Diversitat va ser organitzat per la Gerència de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports - Drets Civils de l'Ajuntament de Barcelona, amb col·laboració de l'Institut Municipal d'Educació, amb el suport de l'Agència Europea dels Drets Fonamentals i amb la participació d'entitats de referència en defensa dels drets humans.

Moltes gràcies a tots ells i, especialment, als nois i noies que van participar-hi. Ells i elles creuen en la diversitat, nosaltres també, i tu?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada