dimecres, 18 de juny del 2014

Acte de lliurament de premis de la 1a edició del Concurs Educatiu 'Jo em dic Brisa, i tu?'

Dijous dia 19 de juny, a les 11 hores,  tindrà lloc l’ Acte de lliurament de premis de la primera edició del Concurs Educatiu 'Jo em dic Brisa, i tu?', convocat pel Comitè Català de l’Agència de les Nacions Unides per als Refugiats (ACNUR), amb motiu del Dia Mundial de les Persones Refugiades (20 de juny).
Es lliuraran els premis de modalitat individual: “Fes una foto! Què t’emportaries si només tinguessis un minut per a fugir de casa?” i “Escriu una carta a Malala Yousafzai” i també els de modalitat col•lectiva: “Filma un vídeo a casa o a classe”.

L’acte tindrà lloc al Parlament de Catalunya, serà presidit per la M. H. Sra. Núria de Gispert, Presidenta del Parlament de Catalunya, i comptarà amb els parlaments de la Sra. Victòria Camps, Presidenta del Comitè Català de l’ACNUR i el Sr. Jaume Mateu, Tortell Poltrona, President i Fundador de Pallassos Sense Fronteres.
Us informarem properament dels guanyadors i participants. Gràcies per la vostra col·laboració en la difusió i organització del concurs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada