dijous, 19 de juny del 2014

El concurs en el que tothom ha guanyat

Avui s'han lliurat els premis de la I Convocatòria del Concurs 'Jo em dic Brisa, i tu?' que, com sabeu, va néixer amb l'objectiu que els nens i nenes de tota Catalunya poguessin conèixer de prop què significa ser un refugiat o refugiada i expressar-ho a través d'una imatge, un vídeo o una carta adreçada a Malala Yousafzai.

Finalment podem gaudir dels treballs guanyadors, encara que amb la ferma convicció de què entre tots ens hem repartit un únic gran premi, de valor incalculable, compartit per tots els nens i nenes participants i també per aquells que els han transmès els valors de respecte, pau i solidaritat que defensa la iniciativa: professorat, pares, mares, tutors, blocaires, voluntaris... Moltes gràcies pel vostre suport!

Però, en aquest concurs en el qual guanya tothom, el jurat ha volgut reconèixer especialment l'esforç, creativitat i valor solidari dels següents treballs:







Els finalistes en la modalitat individual han estat la Xenia Cabrera i Olivia Sanz (carta a la Malala) i Nelson Murphy i Júlia Reinoso (fotografia).


Els premis s'han lliurat en un acte especial celebrat al Parlament de Catalunya i presidit per la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, en el qual van participar la presidenta del Comitè Català de l'ACNUR, Victòria Camps; el director del Comitè Català de l'ACNUR, Joan Reventós, i Jaume Mateu ('Tortell Poltrona') fundador i president de Pallassos sense Fronteres.
El jurat ha estat conformat per representants de la Direcció General per a la Immigració de la Generalitat de Catalunya, de les Àrees d'Educació per al Desenvolupament de l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona, de la Universitat Autònoma i membres de la Junta Directiva del Comitè Catalá de l'ACNUR.


Ells i elles ja han començat a canviar el guió, però encara falta molta feina per fer. 
Bones vacances a tothom
i #seguim ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada